Igår fyllde jag år!
En stor dag, 24 sommrar. I fredags åkte jag och Andreas till Falkenberg och bodde över på Falkenberg strandbad. När vi kom in i rummet hade vi fått en flaska champange och massa choklad och jordgubbar och frukt av Helen och Wille som väntade, så himla roligt verkligen. Blev jättejätteglad! Vi åt fyrarättersmiddag som var helt fantstiskt gott och så var det livemusik, vi spaade lite och åt supergod frukost. Så himla mysigt. Hotellet och spaaet var helt fantastiskt. Solen tittade fram under frukosten på min födelsedag, vi satt ute med utsikt över havet. En fantastisk start på min födelsedag. 
 
Sedan fortsatte vi mot Varbeg, lyssnade och sjöng Happy brithday sånger i bilen och sen så gick vi i stan en sväng i solen. Underbart. Jag har världens bästa kille :)
Pkte och fikade hos Nathalie och Jocke och satt  ute i solen i deras trädgård och fick en superfin present. 
Fickade lite till hos Andreas på Kammarberg och fick en fin paket med massa roliga saker, kommer absolut ha de snyggaste tillbehören på strandeni sommar. 
 
Sen åkte vi hem till Tallbacken och satt ute hela kvällen i solen och åt gott och drack gott. Helt underbart väder och en elt fantastisk dag som inte kunnat bli bättre! Avslutades med god jordgubbstårta som mamma bakat. <3