Godmorgon,
 
eller förmidag kanske.. Jag har haft lite sovmorgon idag och nu har jag precis kommit hem morgonpromenaden. Har tränat rätt mycket i några veckorna nu, och det känns väldigt skönt. Det är ju så himmla skönt att träna när man väl kommer igång och när hösten börjar närma sig så brukar jag bli lite extra taggad. 
Igår var jag på Shape, träningsvärk idag och lite seg i benen nu på morgonen, men skönt trots det och att det regnade.. Jag lånade Andreas regnjacka.. haha
 
Förra helgen var vi hemma i Kinna, Martin hade kalas på Fredagen och på Lördagen var vi på Kräftskiva i hos Andreas mamma. Hela familjen var samlad, goa kräftor, gott vin och det var roligt att träffa alla. På söndagen var jag hemma hos familjen och umgicks. Jag rensade även ut (nästan) det sista ur mitt gamla rum, rensade bland kläderna, tog med lite ner och lämnade resten til mamma som hon skulle lämna till insamling. Rätt mycket skit som ligger kvar i rummet, men jag var i på "släng-humör" så mycket åkte i papperskorgen och så sparade jag en låda med grejer som jag ska spara. Kändes väldigt bra. På måndagen åkte jag med Pappa ner till Halmstad som skulle ner till Malmö, väldigt lyxigt att få skjuts.
 
I onsdags kom SOFIE hit, så himla kul att ses igen. Vi sågs ju 24/7 i Brasilien i 4 månader. När vi kom hem har det inte blivit alls så mycket såklart, vi har setts ett par gånger i sommar på, men det var så kul att ses på riktigt. Få en ordentlig uppdatering om allt som händer i livet och prata igenom allt som gör med en riktigt bra vän. Onsdagen avslutades på Tillsammans, tillsammans med Bea, Hanna och Ullis. Vi åt tapas, drack sangria och hade en vädligt trevlig kväll. 
 
Igår åt jag och ante vår paradrätt, Tacos. Så himla gott och så såg vi en film som jag inte minns namnet på.
Nu ska jag packa väskan och försöka välja ut vad jag ska ha på mig på morgondagens fest, vi ska nmligen hem till Kinna i helgen igen och imorgon blir det fest på Hjotnäs. 
 
 
Jag och världens bästa ante när vi var på stranden fär någon vecka sen
Vid tylösand med Wican och Ben..
Avskedskumpa.. 
Poolhäng och kräftskiva i Falsterbo
Kräftis..
Fika..
 
Jag har köpt mig en smoothie maker! muuums
Var på Utbildning i Malmö med Promoters, som var jättekul, förra Torsdagen. Så jag var och hälsade på Anna i Malmö och sov där i onsdags och gick i Malmö innan utbildningen började. Så då var jag och hälsade på Anna på jobbet och åt lunch och drack en Cappuchino. MUMS, gå till Café bagerit om ni är i Malmö och ska luncha eller fika. Mitt  i stan ligger det haha;)
Hemma i Kinna, syskon under äppelträd.
Dragkamp mellan Miko och Chippen..
Kräftskiva!
På söndagen var jag hos Mormor och hälsade på, drack kaffe och åt mormors skorpor, äpplekaka och bulle, finns inget godare än mormors hembakade. Jag hjälpte henne ställa iordning fotoalbum och hittade då denna bilden som jag skrattade åt.  
Grillmästaren..!
Jag i Antes regnjacka..Det finns inga dåliga väder..
 
 
Ha en bra helg!