Igar var det utang for oss har pa kuta. DEt var jatte roligt, jag hade pa mig en fin rosa klanning som jag kopte igar(en av de 5). Kvallen borjade med kyckling vingar pa sky garden, 1000 ruphia for en kycklingvinge alltsa typ en krona. Vi fick ett jatte fint bord langst upp pa takvaningen och en egen servitris, kunde inte bli battre! Det var vi 8 fran mark plus 4 ostersund. Kullbo fjaskade till det och bjod tjejerna pa shot, haha han ar sa snall den dar kullbo:) Sen forfestade vi med massa folk vid hotellet och sen blev det utgang pa ett livebandstalle bland annat, hade hur kul som helst! Idag daremot har vi inte fatt sa mycket gjort forutom att ligga vid poolen och jasa.

Nu har jag surfat lite igen, det ar sa kul nar det gar bra, vilket det inte alltid gor! men nu stod jag upp flera ganger i skummet i alla fall! Far se nar jag vagar mig ut till de stora vagorna haha

Ikvall blir det lugnt, andreas vill inte resa sig ur sangen( sjalvforvallat illamaende, inget att oroa sig for) sa nu ska jag ga och ata med natalie och jocke!

Hors snart!

Puss kram klara

Ps. saknar alla er hemma!!ds