Min dator är urladdad, laddaren är på reparation i en brasiliansk datoraffär. De skulle ringa om de hittade problemet och säga vad det skulle kosta, så det är väl värt ett försök om det skulle gå.

Annars då, vi började dagen med en morgonpromenad, efter det så gick vi och lämnade in min laddare och efter det till ett shoppingcenter.

Så jag och Sofie har varit på shoppingcentret och kollat i affärer, ätit sushi och varit på manikyr. En jättemysig dag! En tjej-dag:)

Nu ska vi äta, fixa iordning oss och sen gå till FURB, universitet, och gå på vår första lektion. Jag tror att det är en marknadsföringskurs, vi visste ju inte att vi skulle läsa fler lektioner än portugisiska, så det ska bli spännande att se vad det är. Förhoppningsvis kan vi träffa lite nya människor med, och det är ju alltid kul!

Jag och Sofie måste har varit lite extra snygga idag på något vis, för idag har det varit rekord på biltutningar och busvisslande. Kanske var det för att inte killarna var med.. Eller så var det sofies gympaskor, vem vet:D

Nu; müsli, jordgubbsr och youghurt sen duschen:)

Ciao!