Här har hänt grejer!

Jag mamma och steken har varit i Stockholm i tre dagar, mina lediga dagar. Det var superkul. Vi åkte flyg tidigt på onsdagen och besökte gamla stan, slottet, kollade in stadshuset och lite fler sevärdheter. Första gången för Stina i storstaden. Vi åt supergod mat på mysiga mälarpaviljongen som låg vd vattnet, vi åt god mat och jag och mamma fick varsitt glas vin. Vi var på allsång på kvällen, vi hade picknick och efter allsång hade Håkan Hellström konsert, så bra! Vi fick bra platser, Stina hittade en fyrkantig vattenstolpe som hon stod på, hon såg jättebra och var mes i tv flera gånger:)

Sedan var vi på Fridays och drack kaffe och Stina drack en supergod oreomilkshake.

På onsdagen shoppade vi, steken var lääänge inne i Hollister butiken och köpte endel.. Jag träffade Sofia som
Nu bor i Stockholm! Så himla kul att ses och vi hann prata mycket på den korta tiden, får bli snart igen:)

Vi var på ABBAmuseet. Det var jätteroligt, fick reda på mycket som jag inte viste förut. Man fick höra deras egna berättelser, mycket musik och bilder. Man kunde även spela in låt son man kunde höra på internet sen. Mamma spelade in Waterloo, hahaha.

Vi dansade sedan vidare till Grönan, där vi gjorde femkamp och jag och steken åkte karuseller. Vi även god mat och sedan gick vi vidare till Scandic och såg fotbollen och tog ett glas vin:)

På torsdagen shoppade vi och var på vasamuseet och åt glass i solen:)


Sedan på helgen fyllde världens bästa mamma år och det firadesed trerätters. Jag gjorde även caipirinhas som blev goda och mamma fick paket:)


I måndags var jag även i Göteborg där ante hade fixat överraskningamudsg för Jonathan som fyllde 25. Vi åt middag på Hard Rock och det blev jättelyckat!

Nu ska jag hoppa av tåget i Malmö, jag ska nämligen hälsa på världens bästa lillasyster, det aka bli så kul!

Ha det bra!