Det har varit för mycket sista tiden. Denna veckan kom så lägligt den bara kunde. Jag har haft tid för mig själv och haft chans att stressa ner. Många i klassen, därmed personerna i vår grupp i arbetena, har varit bortresta vilket har gjort att vi först börjar med arbetena imorgon. Har mest suttit hemma i lugn och ro och skrivit på mina individuella arbeten, som det inte är någon stress med. Behövde verkligen det här, efter flera intensiva veckor med grupparbeten. Det är en lyx man ibland får med skolan, att få chansen att bestämma över sin egen tid, helt underbart att jag kunde plugga själv hemma denna veckan istället för att gå till skolan. Nu känner jag mig full med ny energi och redo för skolan och grupparbetena igen!
 
Som sagt har jag tagit det väldigt lugn. Men några roliga saker har jag gjort. Höjdpunkterna på veckan var; Måndagens Powerstep med Ajsa. I onsdags var Maria här vi drack vin och tjatade, mycket roligt. I torsdags när jag och Andreas kollade på Så Mycket Bättre-reprisen och åt god mat. När Lollo var här i fredags och vi "kollade fotbollen" och idol och jag hade lagat mat. Igår när jag och Andreas kollade på Harry Potter och åt Taco.
Jag har inte kollat på Harry Potter filmerna, det har inte intresserat mig men så såg jag början på en film på TVn igår och den verkade bra så då bestämde vi att vi skulle se första filmen istället. Så nu har vi väl bara 7 kvar eller något, haha. Första filmen var bra och nu längtar jag till vi ska se nästa. Vi drack även glögg och åt pepparkakor med ädelost igår, gud vad gott!
 
Idag skiner solen och jag har varit på en promenad runt Nissan, det är så vackert där!
Ett fel på bilden är alla måsar och änder, mitt hjärta slog i 120 när jag gick förbi dem, de flyttar ju inte på sig och en mås flög precis framför mig. Sprang nästan in i mannen framför mig och duckade och höll på. Uhh de är så..farliga.. typ;)
 
Kraam